Ayurvedische Massage Praktijk ~Roosteren
www.Ayurveda-Heidi.nl

Vata dagcrème

100 ml potje voor € 27,95

Uitermate geschikt voor het normale tot droge huidtype, de dunne huid met rimpeltjes en de rijpere of verouderde huid met vroege tekenen van veroudering. Tevens voor de geïrriteerde huid met roodheid, jeuk, eczeem en / of psoriasis. 

U zult verbaasd staan, wat dit met uw huidtint, huidconditie, rimpels en eventuele donkere vlekjes zal doen. Het natuurlijke herstelmechanisme van uw huid wordt in gang gezet, waardoor u meer dan ooit zult stralen. Gegarandeerd zult u dagelijks te horen krijgen dat u er zo goed uitziet!

Ingrediënten: Avocado olie, Castor olie, Squalaan, Lamecrème, Xantaangom, Sheaboter, Rozenwater, Glycerine, Rozenbottel olie, vitamine-E, Rokonsal, Roalgo, Etherische oliën: Ylang Ylang, Sinaasappel, Copaïba, Frankincense, Lavendel, Carrot Seed

Vata Facewash

100 ml flesje voor € 15,95

Goede reiniging verwijdert make-up, dode huidcellen, vuil en bacteriën en houdt de poriën schoon. Conventionele reinigingsmiddelen reinigen vaak met behulp van synthetische additieven, chemicaliën en alcohol. De chemische stoffen om de huid schoon te houden, zullen de olie van de huid verwijderen. De huid heeft de olie juist nodig om gehydrateerd en beschermd te blijven. Verwijder je de olie van de huid, dan compenseert de huid het door het produceren van meer olie. Je krijgt dus een vette huid.

Hoewel het misschien contra-intuïtief lijkt om olie te gebruiken om het gezicht te reinigen, is deze methode de meest pure, effectieve manier om vuil, make up, onzuiverheden en zelfs een teveel aan olie op het gezicht te verwijderen. Het principe is “vet lost vet op”: de natuurlijke olie die je masseert in de huid lost de overtollige olie met onzuiverheden op. Oil cleansing method werkt fantastisch bij het verwijderen van make up en zelfs waterproof mascara.

Gebruikswijze: Enkele druppels in handpalm, gezicht goed inmasseren (1 minuut) en afspoelen met ruim warm water. Eventueel een tweede keer herhalen. Daarna royaal insmeren met HeAy gezichtscrème. Elke ochtend en avond. 

Ingrediënten: Avocado olie, Castor olie, Rozenbloesemwater, Lysolecithine, Rokonsal, Etherische oliën: Bergamot, Frankincense, Lemon, Tea Tree, Lemongrass